Horeca & Wederverkoop

Op zoek naar verdieping voor je wijnkaart of assortiment? Of zoek je hulp bij het bedenken van wijnspijs combinaties? Onze wijnen zijn ook beschikbaar voor horeca en wederverkoop.

De wijnen die wij selecteren voldoen altijd aan bepaalde kernvoorwaarden. Ze worden gemaakt door kleine wijnhuizen waar generatie op generatie het vak overgedragen wordt of bijzondere wijnprojecten. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van lokale, minder bekende druivenrassen. Internationale druivenrassen mijden we over het algemeen. De wijnen worden altijd met oog voor de natuur gemaakt. Dat loopt van biologische wijn tot natuurwijn. Tot slot, al onze wijnen hebben veel storytelling. We vinden het belangrijk dat je je gasten, klanten, vrienden en familie iets bijzonders kunt vertellen over de wijn die je voor je hebt. 

Wij zijn gespecialiseerd in Catalaanse wijn. Op dit moment bestaat ons assortiment enkel uit wijnen uit de verschillende Catalaanse wijngebieden. Spaanse wijn komt vaak voor op de wijnkaart in Nederland, maar onze wijnen voegen veel diepgang, variëteit en originaliteit toe. 

Werk je met wijn en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn bij ons? Stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. Dan nemen we snel contact met je op.