Verzenden

Jazeker, zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een e-mail van DPD met een traceercode. Hiermee kun je jouw bestelling volgen.

Normaal gesproken bereiden we de bestellingen voor in het weekend. Vervolgens gaan ze op maandag op de post en dan komen ze 1 à 2 werkdagen later aan. Hierdoor variëren onze leveringstijden tussen 2 en 5 werkdagen.

Retourneren

Ja, dat kan! Als er op een of andere manier iets mis is met je bestelling, dan kun je contact met ons opnemen en dan regelen wij dat de flessen weer retour gaan.

Ten eerste, dat is kan altijd gebeuren en het is gewoon pech, maar maak je geen zorgen. Drink de wijn niet op, stop de kurk er weer in en breng ons op de hoogte. Wij sturen je een nieuwe fles op.

Bestellingen

Stuur ons een berichtje via WhatsApp of e-mail, of bel één van ons via onze contactinformatie en dan lossen wij het op voor je.

Ja, al onze wijnen kunnen per fles besteld worden. Op deze manier kun jij je eigen doos samenstellen en verschillende wijnen proeven.

Wij hebben een aparte catalogus voor zakelijke klanten en geïnteresseerde partijen. Zowel voor catering en restaurants als voor retail. Daarnaast staan wij er altijd voor open om met je te sparren over op welke manier onze wijnen een verdieping of toevoeging kunnen zijn voor jouw business.

Geschenken

Natuurlijk! Wil je graag iemand verrassen? Je kunt een alternatief bezorgadres invullen en ook een bericht achterlaten voor deze persoon. Je kunt ook met ons contact opnemen om te bespreken hoe jij het graag voor je ziet. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mail.

We hebben prachtige dozen waar we wijn in kunnen versturen. Hierdoor verras je de gelukkige met een mooi en uniek cadeau.

Ja dat kan. Als je bestelt verschijnt een vlak om een bericht achter te laten. Hier kan je jouw persoonlijke bericht invullen voor degene die je wilt verrassen.